Om oss

Vi är:

Elon Ljud & Bild!

Elon prisas för sin kundservice – igen!

2023-05-16: För andra året i rad har Elon fått pris för företagets kundservice. Utmärkelsen ImBox Customer Service Awards prisar företag som erbjuder svenska konsumenter snabb och lättillgänglig kundservice. Enligt motiveringen till årets utmärkelse erbjuder Elon en kundtjänst i världsklass.

”Alla företag säger att kunderna är viktiga, men det gäller ju att också leva upp till det. Vi är därför så enormt hedrade över den här utmärkelsen, som baseras på hur det ser ut i verkligheten,” säger Stefan Lebrot, VD på Elon.
Klicka nedan för mer info:

Elon finalist i ”Årets köpupplevelse”

2023-04-03: Elon har under lång tid arbetat fokuserat på att stärka upplevelsen för kunder och företaget är nu en av tre finalister i Retail Awards utmärkelse ”Årets köpupplevelse.” Efter noggrant urvalsarbete har ett antal branschexperter utsett årets finalister och nu är det upp till allmänheten att säga sitt genom att rösta. 
Klicka nedan för mer info:

Elon vinner empatitävling - igen!

2023-02-02; Elon, som vann förra årets Empati Grand Prix i kategorin hemelektronik, tar även i år första platsen i denna kategori och seglar upp på andra plats totalt. Vinnarna i Empati Grand Prix utses av 4 000 svenskar och går till de företag som anses ha bäst förmåga att förstå och känna medkänsla i verksamheten.
Klicka nedan för mer info:

Elon är bäst på kundbemötande!!!

2023-01-26: I dagens Market presenterades årets upplaga av Custitudes undersökning: "Kundmötesbarometern" där Elon landar på första plats av totalt 57 svenska butikskedjor!
Vi jobbar stenhårt varje dag på att hålla en hög servicegrad, superkul att det uppmärksammas!
Klicka nedan för mer info:

Så långt ifrån en stormarknad du kan komma!

December 2021: Electra Gruppen och Elon Group går samman och bildar Nordens ledande frivilliga fackhandelskedja för produkter till hemmet. Den sammanslagna koncernen kommer att ha en nettoomsättning överstigande sex miljarder kronor samt erbjuda produkter och tjänster genom fler än 900 butiker ägda av frivilliga fackhandlare och entreprenörer i Norden.
Det ger en överlägsen geografisk närhet, vilket gör att vi kan ge våra kunder den bästa servicen, kunskapen och upplevelsen.

I vår fullsortimentsbutik i Mjölby som vi startade i april 1996 hittar du bild, ljud, foto, data, nätverk och telekomprodukter från alla stora leverantörer. Vårt sortiment är noga utvalt, inkopplat och klart för visning. Vår personal genomgår konstant utbildning för att kunna serva dig på bästa sätt. Vi har egen serviceverkstad där vi bland mycket annat servar skrivare, datorer, ordnar med felsökning, installationer m.m.

Inne i vårt showroom i butiken som är uppbyggd som en lägenhet kan du njuta av det senaste inom trådlöst ljud, multiroom, infällda ”osynliga” högtalare och högupplösta TV.
Kom hem till oss och låt dig inspireras!

Jobba hos oss

När vi rekryterar skapar vi en framtid!
För att få en arbetsplats präglad av kvalité, effektivitet och omtanke krävs att vi som arbetsgivare kan rekrytera, utveckla och behålla kompetenta och engagerade medarbetare som delar de värderingar som ligger till grund för vår verksamhet.

När vi rekryterar skapar vi vår framtid. Rekrytering för oss är en långsiktig och viktig investering. 

Vår verksamhet skall bygga på mångfald, inkluderande och med omtanke för alla människors lika värde. Detta leder till engagemang, innovation och affärsutveckling. Tillsammans med utmanande och stimulerande arbetsuppgifter gör detta oss till en spännande arbetsplats.

Via länken nedan presenterar vi eventuella lediga tjänster hos oss 

Personal Mjölby

Här är gänget som jobbar på Elon Ljud & Bild – Mediacenter Mjölby!

Patrik Oskarsson
VD/grundare, BUTIK/FÖRSÄLJNING, INKÖP
Olivia Carlsson
BUTIK/FÖRSÄLJNING
Alva Björk
BUTIK/FÖRSÄLJNING
Ludvig Carlsson
BUTIK/FÖRSÄLJNING
Liam Strandberg
BUTIK & INSTALLATION BILD, LJUD, DATA & NÄTVERK
Johan Karlsson
it-specialist företag & privat
Daniel Fahlén
IT-SPECIALIST FÖRETAG & PRIVAT

Se vårt senaste inlägg här: